Serie 4400

Gem Chameleon farver (4401-4404).
Disse er såkaldte flip-flor effekt lakker, hvor farven ændrer sig alt efter hvilken vinkel den ses fra men også afhængig af hvilken vinkel som lyset rammer, dette giver en vild effekt.

Du opnår den mest ekstreme effetk ved at bruge en sort bund, men der kan også vælges alle andre tænkelige fraver for at lave din helt egen Custom farve, men sort er mest anvendt, da det ellers kan være svært at få et fejlfrit resultat da bunden skal være fuldt dækkende og det gør en sort jo nemmest og bedst.

Chameleon Flair Farver (4410-4413 + 4440-4446).
Disse farver har samme egenskaber som Gem farverne, men hvor farve skiftet sker ved at der blidt tones fra en farve over i den anden. effekten på disse farver kan også ses ved svagt lys og forstærkes yderligere når den er sprøjtet på kurvede eller kantede overflader. Disse farver gør sig også bedst på en sort eller mørk bund, men du kan her også sprøjte på alle tænkelige farver for at opnå din helt egen Custom farve.

Chameleon Flair Tint Bronze og Violet. Disse to farver er tone baser de indeholder kun Chameleon pigmentet og binder og de gør sig bedst på en sort bund, men her kan alle bund farver sagtens bruges du kan også blande dem med serie 4200 Transperante farver for at opnå din egen Custom farve.

Tint Bronze går fra rød til guld over bronze og til slut mod grøn

Tint Violet går fra lilla/ violet over sølv over blå og til slut grøn

For at opnå mere effekt kan de sprøjtes over aluminium baserne.

Hi-Lite Interferens farver (4220-4425).
Disse farver kan sprøjtes over en hvilken som helst farve, de giver et "ghost" Agtigt fremhævende lys, man kan også kalde det et pearl/flake look. De kan blandes direkte med serier 4200 transperante farver for at få en custom farve som har lidt

De er gode til at fremhæve detaljer som en lakering som tribals eller lignende da det giver en hilite effekt i sollys eller anden direkte lys