Chrystal FX. Er et selv arbejdene additiv som selv laver krystal strukturer. Det kan betegnes som et maskesystem.

Emnet skal ikke nødvendigtvis være ulakeret, slebet med sandpapir eller andre specielle krav før du kan påføre chrystal FX, den kemiske sammensætning gør det nemt at arbejde med, det skal bare påføres emnet og efter 10-15 minutter ved 27 grader er det fuldt krystaliseret

Strukturen på kan du ændre , ved at regulere på rum-temperaturen og du kan sammensætte alle tænkelige farve kombinationer også krom som bundfarve, ja mulighedderne er uanede

På billed her er der lavet en kombination med RetroGlow og Chrystal FX

Du kan også bestemme krystal effekten på andre måder baseret på påførelses metoden. Dette kan vi informere yderligere om pr. telefon.

For at gøre det lidt lettere at forstå helt hvad Chrystal FX er har vi lavet et billede af tørret Chrystal FX, der er sprøjtet på en sort plastikskærm ( iøvrigt til den cykel som vi lavede for sjov, som kan ses nærmere her)

På billedet neden for ses så den sorte skærm med tørret Chrystal FX på, så har vi malet den orange farve oven på krystallerne og så vasket krystallerne af så der kom en sort kontrast frem der hvor krystallerne før sad. Normalt anbefaler vi at lægge den mørkeste farve øverst, da det giver det mest farveægte resultat og det ses også på billedet af cyklen at det ikke giver helt så kraftig effekt når den mørkeste farve er i bunden synes vi.

Tryk på billedet for at se det forstørret.