Hvad er Mirrachrome ?

Mirrachrome repræsenterer det nyeste inden for reflektive malinger. De mikroskopiske partikler som det er lavet af, giver en overlegen overflade. partiklernes gruppering er nøglen til Mirrachrome´s glans.

Mange andre har forsøgt at lave krom maling men ingen er kommet tæt på dette produkt, som skal lakeres med klarlak for at beskytte det og give god holdbarhed.

Mirrachrome kan sprøjtes med hvilken som helst type sprøjte fra aribrush til en HVLP pistol. Mirrachrome leveres klar til at male. Du putter det i din pistol og sprøjter, når du er færdig hælder du bare resten tilbage i bøtten.

Mirrachrome kan bruges på en hvilken som helst overflade som du kan male på som, metal, plastik, træ, skum,osv. Kan sågar bruges til at reparere krom ! Har du fået en ridse i dit krom, så kan du skjule det med mirrachrome. så skaden ikke ses så let

Er det ikke nok for dig kan du mixe med de forskellige candy concentrater for at få farved krom fihish

Der er andre firmaer som laver krom maling dette er rigtigt, MEN disse er ikke så flotte som mirrachrome, de ligner nærmere det produkt vi kan levere som vi kalder ghostchrome

Følg nøje trinnene i vores brugs vejledningen og se evt. vores video demonstration