Spectra FX. Er den mest effektfulde chameleon pulver der findes, det blandes i Color Blender eller din klare binder.

Du har kunne købe chameleon lak i lang tid, men denne rykker niveauet et trin op. Hvor normal chameleon maling giver en hvirvel af farver skifter spectra fx fra en klar farve over til den næste klare farve osv.
Uden de "grå zoner som ses ved billige chameleon lakker, hvor du ikke rigtig kan se hvilken farve lakken har)

Spectra FX giver forskellige resultarer alt efter hvilken bund farve du maler det på, så der er rigtig mange farve mulighedder i fx Copper/Patina, afhængig af bund farven du vælger

Dette kraftige skift er resultatet af et specielt patenteret krystal flage.
Istedet for farve pignemt som bruges i traditionelle chameleon malinger.

Vi sælger disse flager løse istedet for at sælge færdig blandet maling så du selv kan bruge den binder eller klarlak som du bedst kan li at arbejde med og så kan du selv dosere mængden for at justere hvor drastisk effekten skal være.
du kan også købe det sprøjteklart hvis du ønsker det.

Det smarte ved at bruge disse krystaller istedet for pigment er at det kan males over alle farver og her opnås et forskelligt resultat alt efter hvilken bundfarve du har haft.

en blå farve bliver med copper/patina til blå med røde, violette og blålige krystaller i, maler du den over en sort farve bliver den sort med rødlige og grønne krystaller, maler du den over en rød farve vil den blive med røde krystaller og grønne.

Det er meget svært at forklare, så du selv kan se forskellen på Billederne her

Bemærk: At vi synes at det bedste resultat opnås ved at blande Spectra FX i Alsa colorblender (CB3012) og så derefter lakere enmet som normalt med klar lak